PVC i ALU stolarija

Euro-Profil proizvodi s potpisom  proizvode se od visoko kvalitetnog PVC profila njema─Źkog proizvo─Ĺa─Źa "GEALAN"  A-klase.

GEALAN sustavi profila odgovaraju svim arhitektonskim zahtjevima o kvaliteti, dizajnu, funkcionalnosti, stabilnosti, laganom odr┼żavanju, dugotrajnosti i ekolo┼íki su pogodni.

Izuzetno je va┼żno obratiti pozornost na ─Źinjenicu da su na┼íi prozori standardno izra─Ĺeni od  ┼íesterokomornih profila, kojima je toplinska i zvu─Źna izolacija na zavidnoj razini a svojim zaobljenim izgledom su elegantniji i ljep┼íi.

Euro-profil proizvodi s potpisom, osim u bijeloj boji, ovisno o va┼íem ukusu i stilu gra─Ĺenja mogu biti i raznim bojama Gealan acrylcolor profila, koji se odlikuju izuzetnom postojano┼í─çu boje i vrlo visokom otporno┼í─çu na ogrebotine i sve vremenske uvjete, te Gealan drvodekor profila koje laik nije u stanju prepoznati da li se radi o prozoru izra─Ĺenom iz drveta ili PVC profila trajno oblo┼żenih drvodekor folijom.

U ponudi imamo i drvo-ALU profile - kombinaciju drveta za┼íti─çenog aluminijskim profilom koji se savr┼íeno nadopunjuju. Tradicionalnost s jedne, a modernost s druge strane ostavit ─çe Vas bez daha.