STVORITE KUTAK ZA OPUĆ TANJE UZ EURO-PROFIL

   

   
Lijepo vrijeme sve nas viĆĄe mami da uređujemo, kako sebe, tako i prostor u kome ĆŸivimo. RijeĆĄite se svih onih stvari koje su Vam tokom zime smetale u domu, oglasite ih na lokalnim i sl. oglasima te od zarađenog novca kupite ono o čemu ste dugo maĆĄtali.

    


    Ako joĆĄ uvijek niste sigurni kakvu biste promjenu mogli napraviti u svome domu, Euro-profil Vam nudi idealno rjeĆĄenje: kutak za odmor, uĆŸivanje, ili jednostavno boravak i razmiĆĄljanje pokraj prozora. Navedeni prostor obično ostaje neiskoriĆĄten i ne sluĆŸi ničemu, ĆĄto je prava ĆĄteta jer je to zona sa najviĆĄe prirodnog svjetla, svjeĆŸeg zraka i najbliĆŸa je veza sa prirodnom okolinom, izuzevĆĄi terase i balkone. Sve ĆĄto Vam je potrebno jesu volja i ĆŸelja da VaĆĄa zamisao postane java, za sve ostalo tu je Euro-profil.

 


 

      PredlaĆŸemo da izaberete prostoriju sa najljepĆĄim pogledom i omogućite sebi ovakav prostor za uĆŸivanje, kako u omiljenoj glazbi, tako i u dobroj knjizi. Ispod same podloge na kojoj ćete sjediti, prostor maksimalno iskoristite policama ili ormarićima u koje moĆŸete odlagati sitnice, stare albume sa slikama, ili čak posteljinu. Ovako će, osim za relaksaciju, ovaj dio u vaĆĄem domu dobiti i funkcionalanu ulogu, dok se sam prostor moĆŸe obogatiti cvijećem, slikama, svijećnjacima, knjigama ili stolićem za jutranju kavu, ili neki drugi oblik opuĆĄtanja.   
      Na ovaj način moći ćete uĆŸivati u suncu i sa uĆŸivanjem promatrati kako je, iz dana u dan, lijepo vrijeme sve bliĆŸe, a VaĆĄ dom postaje sve ljepĆĄi i ugodniji uz Euro-profil.


<< Nazad